Mesztegnyő község honlapja

Szent Donát

Arezzói Szent Donát (latinul: Donatus), (? – 362. augusztus 7.) számos borvidék védőszentje. Ünnepnapja: augusztus 7. Különösen az elemi károk (villámcsapás, jégeső) ellen fohászkodnak hozzá. Kultusza a rajnai borvidéken a legerőteljesebb, de Magyarországon is vannak hagyományai. Szobrát főként a szabadban, utak mentén állították fel; helyenként sokalakos Mária-oszlopokon vagy Szentháromság-emlékeken szerepel.

2020. március 12., csütörtök 07:56

Ebzárlat és legeltetési tilalom

2020. április 7 – 27. közötti időszakra ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendelt el a megyei főállatorvos.
Az erről szóló Határozat ide kattintva tekinthető meg!

A NEMZETI NÉPEGÉSZSÉGÜGYI KÖZPONT által közzétett eljárásrend ide kattintva érhető el.

2020. március 11., szerda 13:47

ELMARAD...

...az 1848-49. évi forradalom és szabadságharc emlékére tervezett ünnepség!

Mesztegnyői Község Önkormányzata – a koronavírus-járvány elleni védekezést irányító Operatív Törzs szakmai ajánlását megfogadva úgy döntött -,nem tartja meg a 2020. március 13. napján 16.30 órakor tervezett ünnepi megemlékezését.

kokarda

Az önkormányzati ASP rendszer továbbfejlesztése és országos kiterjesztése (ASP 2.0) elnevezésű projekt fejlesztéseinek köszönhetően már az Önök számára is elérhető az adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségek online lekérdezése és befizetése.

A https://e-onkormanyzat.gov.hu oldalra kattintva az ügyfél a kiválasztott önkormányzathoz tartozó adó-, díj- és illetékfizetési kötelezettségét (pl. gépjárműadó, kommunális adó, telekadó, építményadó) elektronikus úton teljesítheti, az interneten keresztüli bankkártyás fizetés segítségével.

Az Elektronikus Fizetési szolgáltatás igénybevételéhez KAÜ bejelentkezés (pl. ügyfélkapus azonosító) szükséges, és egy tranzakcióval akár több adószámlán fennálló tartozás is befizethető.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy a sikeres fizetéseket követően a bankok által küldött visszaigazoló SMS tartalmára nincs ráhatásunk. Az SMS-ben esetlegesen előforduló Budapest városnév a Magyar Államkincstár székhelyére utal, nem a kedvezményezett önkormányzatra.

Az újság tartalma az alábbi linken, vagy a Gólya-hír menüpont alatt érhető el:

http://www.mesztegnyo.hu/index.php/mesztegnyoi-golyahir/viii-evfolyam-2020-ev

1. oldal / 20

kozadatkereso logo 0

Közösségi oldalunk

Megközelítés

Our website is protected by DMC Firewall!