Mesztegnyő község honlapja

pmfoto Mesztegnyo 2020

A koronavírus járvánnyal kapcsolatos információk és rendelkezések

 

Részletek...

 

 


 

2019. február 01., péntek 07:32

HIRDETMÉNY - Mesztegnyő új településfejlesztési koncepciójának partnerségi egyeztetéséről (előzetes tájékoztatás)

Tájékoztatom a Mesztegnyő Község közigazgatási területén lakóhellyel vagy ingatlan tulajdonnal rendelkező magánszemélyeket, székhellyel vagy telephellyel rendelkező vállalkozásokat, gazdálkodó szervezeteket, a bejegyzett érdekképviseleti és civil szervezeteket, valamint a településen működő egyházakat, vallási közösségeket (Partnereket), hogy Mesztegnyő Község Önkormányzatának Képviselő-testülete kezdeményezte a 123/2006. (IV. 25.) számú határozatával jóváhagyott jelenleg hatályos településfejlesztési koncepció és településszerkezeti terv, valamint az 9/2006. (IV. 26.) számú rendeletével elfogadott HÉSZ és szabályozási terv helyett új településfejlesztési koncepció és településrendezési eszközök készítését a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendelet alapján.

Jelen előzetes tájékoztatási szakasz az új településfejlesztési koncepció előkészítését célozza. Kérjük a partnerségi egyeztetésben közreműködni szándékozókat, hogy az előzetes tájékoztatási szakaszban olyan – a település hosszú távú fejlesztése szempontjából fontos – célokat, javaslatokat fogalmazzanak meg, melyeket a koncepció készítése során figyelembe veendőnek tartanak.

Észrevételeket, javaslatokat e tárgyban a hirdetmény közzétételétől számított 15 napon belül (2019. február 15-ig) tehetnek, a Polgármesterhez címzett, a jegyzőhöz írásban benyújtott szövegszerű, indoklással ellátott véleményben (levelezési cím: 8716 Mesztegnyő, Szabadság tér 7.; e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

Tájékoztatom az érintetteket, hogy a fentiekkel kapcsolatban 2019. február 12-én 14.30 órakor lakossági fórumot tartunk a Művelődési Házban (8716 Mesztegnyő, Szabadság tér 7.)

Mesztegnyő, 2019. január 31.

                                                                                                                Nagy László Péter s.k.

                                                                                                                    polgármester

kozadatkereso logo 0

Közösségi oldalunk

Megközelítés

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd