Mesztegnyő község honlapja

pmfoto Mesztegnyo 2020

A koronavírus járvánnyal kapcsolatos információk és rendelkezések

 

Részletek...

 

 


 

2019. február 22., péntek 09:56

Író- olvasó találkozó: vendégünk volt Biró Zoltán

Január 18-án látogatott el könyvtárunkba Biró Zoltán író, aki egyébként a Marcali Rendőrségen dolgozik, mint bűnügyi osztályvezető helyettes. Azt még elmondhatjuk róla, hogy két gyönyörű gyermek édesapja.

Nagyon sok dolgot tudhattunk meg róla, mint magánemberről, megjelent műveiről, s a folyamatban lévő következő regényéről.

06

 A találkozó nagyon jó hangulatban telt. A kalandosnál-kalandosabb regények beszámolóját hallgatva, sokszor olyan érzése támadt a hallgatóságnak, hogy szinte részévé válik a történetnek, mintha mi magunk is szereplői lennénk egy-egy eseménynek. Persze csak úgy, mintha külső megfigyelők lennénk, de mégis érdekfeszítő módon. Magunk elé képzelhettük a jeleneteket, azon izgulva, hogy vajon a folytatás, hogyan alakul majd. Ehhez az is hozzásegített minket, hogy az épp aktuális történetnek a sokatmondó könyvborítóját is kivetítették a számunkra. Biró Zoltán könyveinek külön érdekessége, hogy minden története Magyarországon játszódik.

A közösen eltöltött másfél óra a végére kicsit interaktívvá is vált, hisz nem csak a felnőtt hallgatóság, de a gyerekek is tehettek fel kérdéseket. Talán kicsit az ő érdeklődésüket is sikerült felkelteni a szerző könyveivel kapcsolatban.

Természetesen a bemutató végén lehetőség volt a már megjelent utolsó két regény megvásárlására is.

Köszönjük Biró Zoltánnak, hogy velünk töltötte ezt a délutánt és megtisztelt minket azzal, hogy bemutatta az általa írt műveket.

Bízunk abban, hogy a következő regényét is hamarosan olvashatjuk. Külön érdekesség, hogy mi egy kicsit már annak részleteibe is betekintést nyerhettünk.

kozadatkereso logo 0

Közösségi oldalunk

Megközelítés

DMC Firewall is a Joomla Security extension!