Mesztegnyő község honlapja
  • Meghívó

    Meghívó

  • Jótékonysági bál

    Jótékonysági bál

  • Farsangolás kisvasúttal

    Farsangolás kisvasúttal

2019. március 26., kedd 16:33

Házaspárok ünnepsége

Hazánkban 2019-ben tizenkettedik alkalommal rendezik meg a Házasság hetét a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával.
A 2019-es Házasság Világnapjának szlogenje: Randevú egy életen át”.
Az országos rendezvénysorozat célja, hogy felhívja a figyelmet a házasság, a család értékeire és fontosságára, valamint hogy segítséget nyújtson a házasságra készülőknek vagy a párkapcsolati problémákkal szembesülőknek.
Mesztegnyő Község Önkormányzata csatlakozva a rendezvénysorozathoz 2019. február 15-én hatodik alkalommal rendezte meg a házaspárok ünnepségét. Meghívásunkat 20 házaspár fogadta el. Az ünnepséget Nagy László Péter Mesztegnyő polgármestere nyitotta meg. Polgármester úr köszöntőjében hangsúlyozta a család fontosságát.
Galambos Ferenc plébános úr áldást adott a jelenlévő jubiláló házaspárokra. Az áldást és a köszöntőt követően a meghívottaknak, egy kis műsorral kedveskedtünk. Örökzöld slágereket énekelt Máthé Zsolt a Marcali Három Tenor egyik tagja. A slágerek között egy-egy prózai előadással színesítette a műsort Kövesdiné Panyi Antónia (Tona). A hangulatot csak tovább fokozta, hogy hol Tonának, hol pedig Máthé Zsoltnak jutott éppen eszébe egy vicc, vagy vicces gondolat a házasságról.

Ismételten egy jó hangulatú kellemes estét tölthettünk el egymás társaságában. Előkerültek a régi fényképek, felidéződtek a régi emlékek.   
Az ünnepségünkön rész vevő házaspárok: Gróf Zoltán és Gróf Zoltánné 20-dik, Csináth István és Csináth Istvánné 30-dik, Szaller András Csaba és Szallerné Baranyai Tünde Katalin 30-dik, Nyakas Ferenc Zoltán és Nyakasné Hársházi Mária 35-dik, Urr Béla és Urr Béláné 35-dik, Bögödei József és Bögödei Józsefné 35-dik,  Kővári Sándor és Kővári Sándorné 35-dik, Tóth László és Tóth Lászlóné 35-dik, Nemes Csaba és Nemes Csabáné 35-dik, Takács Zoltán és Takácsné Szalavári Paula 35-dik, Talián József és Talián Józsefné 40-dik, Szabó József és Szabó Józsefné 40-dik, Pintér László és Pintér Lászlóné 40-dik, Trubek István és Trubek Istvánné 45-dik, Birkás Ernő és Birkás Ernőné 50-dik, Szabó István és Szabó Istvánné 50-dik, Tüttő Ferenc és Tüttő Ferencné 50-dik, Kozma Ferenc és Kozma Ferencné 50-dik, Marton István és Marton Istvánné 50-dik, Kenéz János és Kenéz Jánosné az 50-dik házassági évfordulójukat ünnepelték.

Köszönet a rendezvény szervezésében részt vevőknek.

Takácsné Szalavári Paula

kozadatkereso logo 0

Közösségi oldalunk

Megközelítés

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd