Mesztegnyő község honlapja

pmfoto Mesztegnyo 2020

A koronavírus járvánnyal kapcsolatos információk és rendelkezések

 

Részletek...

 

 


 

2019. április 13., szombat 11:11

Mi történik, ha több, mint 50 lelkes Zumba® rajongó összetalálkozik?

Egy fergeteges Zumba® party kerekedik ki belőle. 2019. március 30.-án a Művelődési Ház adott otthont annak a neon Zumba® partynak, melyre kicsik és nagyok, fiatalok és szép korúak is kitűnő lelkesedéssel és örömmel gyűltek össze, hogy több mint két órán keresztül táncolhassanak és élvezhessék a latinos táncokat.

Rendezvényünk fő mozgatórugója Zsolnai Tamás, nemzetközi Zumba® Fitness Instruktor, a 2018. Zumba®’s Next Rising Presenter Finalistája Kistelekről érkezett hozzánk. Hazai és nemzetközi turnéja egyik állomása Mesztegnyő volt, ahol boldogan táncoltatta meg az összegyűlt sereget. Tamás gyermekkora óta versenyszerűen táncol, egész életében szerepet játszott a zene és a ritmus. Országos tíz tánc bajnok. Amióta oktatóvá vált, szinte minden pillanatát kitölti a Zumba®. Órái mellett rendszeres sztárvendégei a partiknak. A rengeteg felkérés mellett, 2018-ban több ezer Zumba® instruktor közül választották ki a Zumba®’s Next Rising Presenterének, ahol egyedüli magyarként, Orlandóban négy döntős társával együtt lépett színpadra, s tette büszkévé a magyar Zumba® közösséget. Hazaérkezte óta fellépéseinek száma megkétszereződött, de megkeresésünkre azonnal igent mondott, és boldogan érkezett hozzánk!

zumba1 201904

 

A délután témája a neon party, azaz a szombat esti láz tematikát kapta. A vendégek ennek megfelelően a világító színskála minden árnyalatában tündököltek, melyek szinte világítottak a fényeknek, s a hangulatvilágításnak köszönhetően.

Vendégeink nem csak Mesztegnyőről, hanem a környező településekről, illetve Balatonszabadiból, Kaposvárról, Várpalotáról érkeztek. Külön öröm volt, hogy más vendég instruktorok is megtisztelték jelenlétükkel eseményünket, koreográfiájukkal színesítették a programot.

Számomra a fő boldogságot az jelentette, hogy a Mesztegnyői Zumba® Csoport tagjai aktívan vettek részt, mind a parti szervezésében, mind megjelenésben is. Természetesen az egész délután nem jöhetett volna létre segítők és támogatók nélkül. Hálásan köszönöm Mesztegnyő Község Önkormányzatának és Polgármester Úrnak, hogy támogatta a rendezvény létrejöttét.

A helyszín biztosításáért és a csodálatos díszítésért Mesztegnyő Művelődési Házának és dolgozóinak mondok köszönetet, mert a hangulatos terem megalapozta a délután sikerét.

zumba2 201904

Akik jelen voltak, megfigyelhették, hallhatták, milyen profi hangosítást és fénytechnikát biztosított nekünk az Everyday Sound. Munkájuk hatalmas segítség és több mint tökéletes volt.

Összességében kijelenthetem, hogy egy csodálatos délutánt töltöttünk együtt, melyet minden résztvevőnek köszönök, s remélem, mindenki olyan jól érezte magát, ahogyan én. Bízom benne, hogy ez ösztönzőleg hat mindazokra, akik eddig még kételkedtek, vagy féltek csoportos órán részt venni. Ne habozzanak tovább! Próbálják ki, minden héten, szerdán, a Művelődési Házban 18:30-tól! Ideje egy remek közösséghez csatlakozni!

Gyurcsák Annamária

Zumba® Fitness Instruktor

Mesztegnyői Zumba® Csoport vezetője

kozadatkereso logo 0

Közösségi oldalunk

Megközelítés

Our website is protected by DMC Firewall!