Mesztegnyő község honlapja

pmfoto Mesztegnyo 2020

A koronavírus járvánnyal kapcsolatos információk és rendelkezések

 

Részletek...

 

 


 

2019. július 03., szerda 14:37

Kézműves – napközis tábor – Mesztegnyő, 2019. 06.17-21.

Kézműves-napközis táborunkba az idén 40 gyermek jelentkezett. Az óvodás nagycsoportos korosztály ugyanúgy megtalálható volt a jelentkezők között, mint az általános iskola végzősei. A középiskolás közösségi önkéntes munkásaink - 14fő - sokat segítettek a hét során a szervezésben és a programjaink megvalósításában. 10 felnőtt szakmai segítő a kézműves foglalkozásokat vezette a hét során. Agyagozás – Sabján Vera, gyöngyfűzés, festés, rajzolás – Srébl-Győri Ivett, szövés – Horváthné Zsuzsa, fonás – Fehérné Rózsika, körmönfonás – Prokop Gizi, karmantyúzás – Kovács Luca, papírmunkák, illatzsákok – Farkas Vera, íjászat – Galambos Ferenc, ostorkészítés – Kesztyűs Attila, zászlókészítés, sportversenyek, erdei vasutazás, túravezetés a Boronka-melléki Tv. körzetben – Glatz Róbert, templom-kriptatúra – Panyi Antalné, múzeumi tárlatvezetés. Virslisütés, langallózás, felkészülés a záróműsorra. Versekkel, közös zenéléssel, tánccal, mesével, énekkel és jelenetekkel készültek a résztvevők a táborzáróra, ahova meghívtuk a szülőket, érdeklődőket ahol egy langallózásra is a vendégeink voltak.

Kiállítást is szerveztünk az elkészített kézműves termékekből, piknikhangulatot teremtettünk a házisütikből összeállított kínáló-asztalunkkal és egy közös, vidám fleshmob – Oláh Lili – koreográfiával búcsúztunk el az idei táborzárón egymástól. 

Mindenkinek köszönöm a segítséget, támogatást, a munkát, a gyerekeknek a részvételt, a sok vidám pillanatot és a szülőknek a sok-sok finomságot! 

Jövőre veletek ugyanitt! Szép nyarat mindenkinek!

kozadatkereso logo 0

Közösségi oldalunk

Megközelítés

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd