Mesztegnyő község honlapja

pmfoto Mesztegnyo 2020

A koronavírus járvánnyal kapcsolatos információk és rendelkezések

 

Részletek...

 

 


 

2019. november 14., csütörtök 19:27

Mesztegnyői szépkorúak köszöntése – Szépkorúak bálja

A Mesztegnyői Önkormányzat minden évben felköszönti a legalább nyolcvanadik életévüket elért, szépkorú mesztegnyői lakosokat!
Ezt a szép szokást az idősek hónapjának zárásaként egy zenés, műsoros, vacsorás bállal kötöttük össze. Ebben az évben több mint húsz szépkorú fogadta el meghívásunkat és vett részt személyesen is rendezvényünkön.
Az Általános Iskola hangulatosan feldíszített sportcsarnokában fogadtuk vendégeinket. Felolvastuk az ünnepeltek névsorát és Nagy László Péter polgármester úr, valamint Takácsné Szalavári Paula átadták az emléklapokat, az ajándékokat. Mivel rendezvényünket 5 évvel ezelőtt indítottuk útjára, ezért a visszafelé ötödik legidősebb hölgyet és urat köszöntöttük, mint a legidősebb Mesztegnyői polgárt. Hála Istennek az előző évek ünnepeltjei is többségében még velünk vannak, többen részt is vettek az ünnepélyünkön.
    Ezt követően az este műsoros része következett – Molnár Jánosné, HONI Néptánc Együttes, Szivárvány Nyugdíjas Klub Marcali – Borsó Sándorné Kati - Fűzfa András-Életöm históriája, Bajtársi Egyesület Dalárdája, Lölle Hagyományőrzők – Dolbert Ferenc – versekkel, dalokkal, táncokkal köszöntötték közönségünket. Majd a hidegtálakkal és isteni finom süteményekkel teli asztalokról tölthette meg mindenki kedve szerint a tányérját és a pocakját.
    A jó hangulatról Tislér István barátunk gondoskodott, és egészen 11 óráig húzta a talpalávalót. Közben még a tombolasorsolást is lebonyolítottuk, aminek főnyereménye egy torta volt.

Tisztelettel mondok köszönetet azoknak az embereknek, akik nélkül nem jöhetett volna rendezvényünk!
A Mesztegnyői Önkormányzatnak, Krenner Klaudiának a pályázat megírásáért, a Ladi János Iskolának a helyszín biztosításáért, a Konyhásoknak a finom vacsoráért, a sütemények, borok, tombolatárgyak, torta felajánlásért, a fellépőknek a műsorokért, a honis fiúknak a hangosításért, a kollégáimnak és a többieknek a sok segítségért!  

Minden ünnepelt mesztegnyői szépkorúnak további nagyon jó egészséget, erőt, sok boldogságot kívánunk szeretettel!

Mesztegnyő, 2019-11-14

                                Kövesdiné Panyi Antónia

 

kozadatkereso logo 0

Közösségi oldalunk

Megközelítés

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd