Mesztegnyő község honlapja
péntek, 19 szeptember 2014 00:00

Kísérő programok

Képzeletországban szárnyalva, házi Oszkár-díj kiosztó versenyünkről szeretnék tudósítani – egészen pontosan a legjobb mellékszereplőnek járó díj felkonferálása jutott feladatomul.

péntek, 19 szeptember 2014 00:00

Mesztegnyői kötélhúzó verseny

Kedves Olvasók! A Husqvarna Marcali csapatának tapasztalatai a kötélhúzó versenyről! Bevalljuk őszintén, hogy amikor a csapatunk kapitánya felvetette, hogy induljunk a versenyen, néhányan kicsit félvállról vettük a dolgot, arra gondolva, hogy egy kötélhúzás nem lehet olyan nehéz! A versenyen kiderült, hogy igenis embert próbáló feladat, és hatalmas erőfeszítés kell hozzá! Csapatunk tagjainak rá kellett jönnie a versenyen, hogy ez nemcsak pusztán az erőről szól, hanem sok tényező befolyásolja a verseny kimenetelét! Az erőn felül kell hozzá taktika, csapatszellem és mindenekelőtt kitartás!

péntek, 19 szeptember 2014 00:00

Rétessütő verseny

Az a megtiszteltetés ért, hogy másodszor kaptam meghívást Nagy László Péter polgármester úrtól az országos hírű Mesztegnyői rétesfesztivál zsűrijébe. Nem kis feladat a különleges, finomabbnál finomabb, esztétikailag is varázslatos rétesek között valamiféle sorrendet kialakítani. A zsűri munkáját nagy odafigyeléssel és precizitással szervezik meg.

kozadatkereso logo 0

DMC Firewall is developed by Dean Marshall Consultancy Ltd